Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه فردوسی گفت: امید است که با مشارکت تمامی نخبگان، دانشجویان، اساتید، کارشناسان و مدیران مرتبط با مسابقه مدیریت تولید و عملیات گام کوچکی در توسعه استفاده از ابزارهای تحقیق در عملیات در صنعت و خدمات فراهم نماید.

بابک رضایی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص جزئیات برگزاری مسابقه مدیریت تولید و عملیات، اظهار کرد: دانشگاه سجاد در حاشیه چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات با همکاری گروه مهندسی صنایع دانشگاه فردوسی مشهد، قصد دارد مسابقه‌ای تحت عنوان «مدیریت تولید و عملیات» برگزار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف اصلی این مسابقه ارتقاء توانمندی‌های دانشجویان و دانش‌آموختگان در به کارگیری تکنیک‌های علمی در مسائل دنیای واقعی است. محل برگزاری این مسابقه در دانشگاه سجاد مشهد قرار دارد. مهلت ثبت نام تا ۱ مهر ۱۴۰۰ و زمان برگزاری ۲۰ مهر ۱۴۰۰ است.

وی ادامه داد: در این مسابقه کلیه شرکت‌کنندگان براساس آنچه در دروس مختلف فرا گرفته‌اند، از طریق یک نرم‌افزار شبیه‌سازی شده، همزمان به رقابت می‌پردازند و مدیریت یک شرکت در حوزه صنعت چاپ و نشر به مدت دو سال در اختیار هر تیم قرار می‌گیرد. اعضاء تیم باید با تصمیم‌گیری مناسب و با تکیه بر خلاقیت و نوآوری تلاش کنند تا در پایان بیشترین سرمایه را به دست آورند. مشابه دنیای واقعی در طول بازی چالش‌های گوناگونی رخ می‌دهد که مدیریت صحیح آن‌ها باعث بهبود عملکرد هر تیم می‌شود.

عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: در طی زمان اجراء مسابقه هر تیم می‌تواند موقعیت خود را نسبت به سایر تیم‌های رقیب تشخیص داده و در پایان تیمی که بیشترین درآمد مالی را از تصمیمات خود کسب کنند، برتر مسابقه خواهد بود. با توجه به ماهیت مسابقه، فرصت مناسبی برای شرکت دانشجویان رشته‌های تحصیلی مهندسی صنایع، مهندسی کامپیوتر، ریاضی کاربردی، مدیریت صنعتی، مدیریت بازرگانی و... فراهم شده است. این مسابقه در جهت یاد بود «استاد فقید زنده یاد دکتر میربهادرقلی آریانژاد» برنامه‌ریزی شده و امید است که با مشارکت تمامی نخبگان، دانشجویان، اساتید، کارشناسان و مدیران مرتبط این مسابقه گام کوچکی در توسعه استفاده از ابزارهای تحقیق در عملیات در صنعت و خدمات فراهم نماید.

نحوه شرکت در مسابقه

رضایی خاطرنشان کرد: ظرفیت این مسابقه محدود بوده و به تعداد ۳۰ تیم حداکثر ۳ نفره است. اولویت پذیرش شرکت‌کنندگان در مسابقه با تیم‌هایی است که هزینه ثبت نام را پرداخت و فرم مشخصات اعضاء تیم را ارسال کنند. هزینه ثبت نام هر تیم، ۲۷۰ هزار تومان است. برای ثبت نام در مسابقه، ضروری است که سرگروه هر تیم، در سامانه کاربران کنفرانس، ثبت نام نماید. سپس از منو «ارسال فایل» در این سامانه مشخصات تیم را بارگذاری کند. برای ثبت مشخصات اعضاء تیم در دبیرخانه کنفرانس، ضروری است که فرم اطلاعات شرکت‌کنندگان تکمیل و ارسال شود. مسابقه به صورت مجازی برگزار می‌شود.

وی افزود: جوایز برترین‌ها به این صورت است که به تیم اول ۵۰میلیون ریال، تیم دوم ۳۰میلیون ریال و تیم سوم ۲۰میلیون ریال اهدا خواهد شد. جوایز مسابقه در  اختتامیه چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات اهدا می‌شود. علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در مسابقه به وب‌سایت چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات https://icors۲۰۲۱.sadjad.ac.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد دانشجويي مسابقه مدیریت مدیریت تولید و عملیات تحقیق در عملیات مهندسی صنایع ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۲۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است

به گزارش خبرنگار مهر، محسن افشارچی صبح چهارشنبه در آئین آغاز به کار بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه زنجان برگزار شد، تحقق مدیریت مصرف انرژی را در گرو حرکت به سمت هوشمندسازی این عرصه عنوان کرد و گفت: متأسفانه همه ساختارها و فرآیندها در کشور به صورت غیربهره‌ور در کشور شکل گرفته است.

وی یکی از دلایل اصلی در غیر بهره‌ور بودن ساختارها و فرآیندها را که به قبل از انقلاب برمی‌گردد، ناشی از متکی بودن به اقتصاد نفت عنوان کرد و افزود: یکی از عرصه‌هایی که باید به سمت هوشمندسازی حرکت کند، بحث توزیع برق است؛ چرا که این رویکرد منجر به مدیریت مصرف در حوزه انرژی خواهد شد.

دبیر علمی این کنفرانس نیز با بیان اینکه بیش از ۱۰۰۰ نفر در این کنفرانس بین‌المللی شرکت کردند، یادآور شد: ۲۷۹ مقاله در این کنفرانس پذیرش شد که داوری این تعداد مقاله را ۵۷۰ داور از سراسر کشور بر عهده داشتند.

علی ابدالی با اشاره به اینکه ۱۰ مقاله برتر فارسی در دو ژورنال و ۱۰ مقاله برتر انگلیسی نیز با داوری مجدد به چاپ خواهد رسید، خاطرنشان کرد: در کل ۸۲۱ مقاله به این کنفرانس ارسال شد که افزایش ۹ درصدی داشت.

گفتنی است، بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع برق به میزبانی شرکت توزیع برق زنجان در دانشگاه زنجان در حال برگزاری است و بیش از ۱۰۰۰ نفر از سراسر کشور از بخش دولتی صنعت برق، بخش خصوصی و دانشگاهی طی سه روز برگزاری این کنفرانس حضور خواهند داشت.

کد خبر 6094163

دیگر خبرها

  • آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در مشهد
  • اعلام آماده‌باش در مناطق نفت‌خیز جنوب برای آب‌گرفتگی‌های احتمالی
  • برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در مشهد
  • کشف ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان